Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
onArcade 2.1.0 released
05-15-2008, 04:46 PM
Post: #41
RE: onArcade 2.1.0 released
FroDaddy Wrote:I received an e-mail from my arcade:

Subject:  Sponsor Error
Body:  File sponsorship system returned the following error:
PayPal.com returned INVALID
I received the same email.
what does it mean?
Find all posts by this user
05-15-2008, 05:47 PM
Post: #42
RE: onArcade 2.1.0 released
boni Wrote:
FroDaddy Wrote:I received an e-mail from my arcade:

Subject: Sponsor Error
Body: File sponsorship system returned the following error:
PayPal.com returned INVALID
I received the same email.
what does it mean?

That means that someone has probably tried to cheap game sponsorship system (unless you actually received a payment?)
Visit this user's website Find all posts by this user
06-04-2008, 08:29 PM (This post was last modified: 06-04-2008 09:54 PM by onurhan76.)
Post: #43
RE: onArcade 2.1.0 released
http://www.new-games.org/install/

The encoded file /home/content/n/e/w/newgames/html/install/index.php has expired or is corrupt.

http://www.new-games.org/ioncube/ioncube...-assistant

I have loaded the php encoder, I have hosting on godady, they didnt do it, I had do it myself, and I have created a php5.ini file, and I wrote in it :
zend_extension = /home/content/n/e/w/newgames/html/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so

but I can not install the script :-( can somebody help me please.

http://www.new-games.org
Find all posts by this user
07-16-2008, 03:53 AM (This post was last modified: 07-16-2008 03:58 AM by elham123.)
Post: #44
RE: onArcade 2.1.0 released
Hello,
I tried to set up script v.2.1.0 program give an error message that The encoded file /home/ahmed/public_html/onarcade/install/index.php has expired or is corrupt. I hope to given me information that fix it. I want to set up script my self

http://www.ahmad96.com/onarcade/install
Find all posts by this user
07-16-2008, 06:00 PM
Post: #45
RE: onArcade 2.1.0 released
install/index.php has to be uploaded in binary mode http://img137.imageshack.us/my.php?image=binarycu2.jpg
Visit this user's website Find all posts by this user
08-26-2008, 03:23 PM (This post was last modified: 08-26-2008 03:28 PM by abdoawis.)
Post: #46
RE: onArcade 2.1.0 released
i have bought onarcade ,,

but this messege in this topic show to me when i install onarcade !! :
http://www.onarcade.com/forums/showthrea...s+corrupt.
(07-16-2008 06:00 PM)Hans Wrote:  install/index.php has to be uploaded in binary mode http://img137.imageshack.us/my.php?image=binarycu2.jpg

sorry i didn't see this post

but i want to ask you i have bought onarcade >>
how i can be Licensed Member in forums ?
and how i can put my domain in your databse ??
Find all posts by this user
08-26-2008, 06:49 PM
Post: #47
RE: onArcade 2.1.0 released
I wish people would search before posting!

Get your host to install ionCube, as it is a requirement.

To be upgraded, PM 'Hans' (User ID: 1).

SEARCH BEFORE YOU POST!

Free Flash Games
Find all posts by this user
08-26-2008, 07:00 PM
Post: #48
RE: onArcade 2.1.0 released
(08-26-2008 06:49 PM)peter_anderson Wrote:  I wish people would search before posting!

Get your host to install ionCube, as it is a requirement.

To be upgraded, PM 'Hans' (User ID: 1).

SEARCH BEFORE YOU POST!

already i search >> Sad

but i am not good in english Shy and that is problem

whatever >> thank you for help
Find all posts by this user
08-26-2008, 07:13 PM
Post: #49
RE: onArcade 2.1.0 released
(08-26-2008 03:23 PM)abdoawis Wrote:  but i want to ask you i have bought onarcade >>
how i can be Licensed Member in forums ?
and how i can put my domain in your databse ??

PM me your license key and I will upgrade your account.

installation script should put your domain name into license database, if it doesn't then PM me your license key and domain.
Visit this user's website Find all posts by this user
08-27-2008, 12:11 AM
Post: #50
RE: onArcade 2.1.0 released
(08-26-2008 07:13 PM)Hans Wrote:  PM me your license key and I will upgrade your account.

installation script should put your domain name into license database, if it doesn't then PM me your license key and domain.

Thank you Hans ..

already .. after install script .. my domain show in my account in onarcade.com/order

now every thing is fine ..

Thank You
Find all posts by this user
Thread Closed 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)